Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2024   |   18:03
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
El pregoner, Bernat Reynés, ajudant a col·locar els rams de flors.
13/05/2023 | 21:20
L'Ofrena, passada per aigua
saveu.cat

Un inoportú ruixat ha obligat avui capvespre a realitzar l'Ofrena floral a la Mare de Déu de la Victòria a l'interior de l'església parroquial. La comitiva havia sortit, com de costum, de l'església de l'Hospital i al punt que la venerada imatge ha creuat el portal de l'església ha començat a ploure.

La majoria dels participants es trobaven encara a l'exterior i han hagut d'aguantar el xàfec perquè l'entrada a la Parròquia de Sant Bartomeu ha estat lenta. Al final, l'església ha quedat plena i l'acte s'ha desenvolupat a l'interior, quan el costum és que es faci a l'exterior.

La jornada d'avui ja ha estat plenament festiva. S'han duit a terme altres activitats pròpies de la Fira, com la sortida dels caparrots pel centre de la vila o la inauguració de l'exposició de plantes i flors del Casal de Cultura, organitzat pel Foment de Cultura de la Dona.

L'AEMET ha decretat alarma groga per a la primera meitat d'aquest diumenge, amb el perill que pugui ploure amb intensitat. De cara a l'horabaixa redueix la probabilitat de pluja i la previsió pel dilluns és bona, tot i que existeix una mínima possibilitat de pluja.

Per demà diumenge hi ha prevists els actes més importants de la Fira, amb paradetes per la Plaça, el carrer de Cetre i els carrers del voltant, la Mostra Ramadera, l'Ofici Major de Sant Bartomeu, el concert de la Banda de Música, la ballada popular l'horabaixa, i l'actuació de Tomeu Penya a la nit, juntament amb la celebració de la Revetlla d'armes a la plaça del Mercat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a