Tòfol Castanyer, en arribar de la Trail Menorca Camí de Cavalls
20/05/2023 | 16:15
Proesa de Castanyer a Menorca
saveu.cat

L'atleta solleric Tòfol Castanyer ha deixat sense paraules els organitzadors de la XI edició del Trail Menorca Camí de Cavalls en vèncer la cursa de 185 quilòmetres als seus 51 anys i, a més, establir un nou rècord de la prova amb 18 hores, 19 minuts i 50 segons de lluita.

La cursa que rodeja l'illa de Menorca ha atret enguany nombrosos corredors internacionals, que han competit amb Castanyer. El corredor solleric va arrancar bé ahir divendres a l'inici de la llarga i dura prova i es va ficar en un reduït grup d'atletes, entre els quals hi havia Cédric Chavet i Antoine Guillón, amb els quals s'anaven intercanviant la primera posició. Va ser en el seu pas per Favàritx quan Castanyer va aconseguir avantatge respecte els seus seguidors, que ja no l'aconseguirien agafar.

Aquests dos corredors han entrat a la meta de Ciutadella amb 18 hores, 41 minuts i 40 segons, 21 minuts i 50 segons per darrere Tòfol Castanyer.