Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 22 de maig de 2024   |   00:19
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
L'actual seu de la Creu Roja.
26/05/2023 | 10:59
La seu de Creu Roja disposarà d’ascensor
SaVeu

La seu de la Creu Roja de Sóller entrarà en obres en breu amb les que l’edifici s’adaptarà a la supressió de les barreres arquitectòniques amb un ascensor que servirà per pujar a les plantes superiors. Amb l’obra, es separaran definitivament els dos edificis situats al carrer de Joan Baptista Enseñat, ja que un d’ells ha estat venut.

El president de la Creu Roja, Joan Albertí, ha informat que els recursos obtenguts de l’alienació de l’edifici situat número 5 del carrer del Vent s’invertiran en la reforma del casal situat just al costat, al número 4, que també es coneix com Can Coixí. Aquest edifici, a més de ser equipat amb un ascensor, serà remodelat per acabar amb algunes de les deficiències que presenta. Així, es renovarà per complet la teulada de l’edifici i serà dotat de banys per homes, dones i per a persones amb mobilitat reduïda.

A més a més, es realitzaran reformes interiors a la primera planta de l’edifici, de manera que es crearan diverses sales polivalents. Per aquesta raó es tombaran algunes mitjanades i s’habilitaran parets removibles per tal d’adaptar els espais a les necessitats. Joan Albertí ha explicat que aquestes noves sales “seran aptes per a la realització d’activitats” i romandran obertes a les entitats.

A hores d’ara, la institució té en tràmit la llicència d’obres a l’Ajuntament per tal de poder arrancar els treballs de reforma de Can Coixí.

Precisament aquests dies la Vila ha autoritzat a Creu Roja traslladar temporalment les seves oficines a l’edifici de l’Hospital, de manera que durant els mesos en què es duguin a terme les obres l’atenció al públic es realitzarà a l’edifici situat al carrer de l’Hospici.

El trasllat es podria dur a terme en el decurs de la propera setmana. Creu Roja s’instal.larà en una de les cel.les de l’edifici municipal, segons va informar el batle Carles Simarro (PP), en el ple de dimarts en el que cap partit hi va posar objeccions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a