Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2024   |   18:03
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
Un nou centre de votació al bar de la Petanca.
28/05/2023 | 10:59
En marxa les votacions
G.M.

Les 18 meses electorals de Sóller, i també les de la resta de municipis de la comarca, han obert puntualment les seves portes a les 9 del dematí per acollir les urnes de les eleccions municipals, les del Consell Insular de Mallorca i les del Parlament Balear.

El col·legi electoral de l'Horta ha canviat enguany d'ubicació i es localitza a l'Escoleta Mondaura (antic convent de monges) i el que tradicional s'ubicava al Casal de Cultura-Museu de Sóller ha passat al bar de la Petanca (al costat de la parada de l'autobús del carrer de Cetre). En aquest col·legi les paperetes i les cabines s'han hagut d'instal·lar a l'exterior per manca d'espai dins l'edificació.

Els ciutadans que vagin a votar trobaran, per tant, tres urnes en cada mesa de votació on hi podran depositar les paperetes en funció del color. Per votar a les municipals s’empreran paperetes i sobres de color blanc, el color blau distingeix les paperetes i sobres per al Consell i el sèpia és el color de sobres i paperetes al Parlament autonòmic.

Els col·legis electorals romandran oberts fins les 20 hores del vespre. Aleshores ja no es permetrà l'accés de més votants i començarà el procés de recompte, que s'allargarà el temps que sigui necessari. Sa Veu donarà puntual informació sobre el desenvolupament dels escrutinis i el resultat final de les votacions.

A Sóller són sis les candidatures que es presenten a les eleccions locals: PP. Més, PSOE, Seny i Sentit, Podemos i el PI.

A Fornalutx les opcions són tres: PP, Independents de Fornalutx i PSOE.

A Deià només hi ha dues candidatures: Deià i el PI.

A Bunyola s'hi presenten Esquerra Oberta de Bunyola, PP. Som-Avi, el PI i VOX.

A Escorca, per últim, s'hi presenten el PP, el PI i el PSOE.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a