Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2024   |   17:24
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
Entrada a les oficines de Serveis Socials
30/05/2023 | 15:45
La Vila augmenta l'atenció social
saveu.cat

La junta local de govern ha acordat incrementar la dotació pressupostària al Servei d’atenció psicosocial que va dirigit a les persones en risc d’exclusió social. D’aquesta manera, el municipi duplicarà el nombre d’hores de psicòleg adreçat a aquest col.lectiu.

L’acord contempla incrementar la dotació pressupostària en un 10%, de manera que aquest servei disposarà d’un pressupost de gairebé 159.000 euros, una part sufragats a través del conveni que Sóller manté amb el Consell de Mallorca. Fins aquesta setmana, el pressupost assignat a aquesta labor, que es desenvolupa a través dels Serveis Socials municipals, disposava d’un màxim de 144.000 euros.

Segons ha informat la regidora en funcions de Serveis Socials, Llum Castañer, l’augment de la partida permetrà duplicar el nombre d’hores d’atenció que prestarà el psicòleg adscrit al departament. Així, de les 18 hores passarà a les 36 d’atenció al públic, ha assenyalat Castañer, que ha assenyalat que es tracta “d’una millora del servei per poder atendre el col.lectiu de persones que necessiten d’atenció psico-social”.

El servei psicòleg es finança amb recursos propis de l’Ajuntament i els que abona el Consell de Mallorca a través de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS).Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a