Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   21:38
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Diu que es va sentir maltractada durant la jornada electoral.
02/06/2023 | 10:05
Embarassada i 16 hores a la taula electoral
SaVeu

Estar embarassada de sis mesos i tenir problemes de circulació a les cames no va servir perquè una dona hagués de passar-se setze hores consecutives en el col.legi electoral que diumenge es va habilitar a l’antiga escola del Fossaret.

Un certificat metge que acreditava el seu estat d’embaràs tampoc no va servir per tenir escapatòria i formar part de la mesa electoral.

Així ho explicava dilluns Diana Cot, que va haver d’estar al col.legi electoral fins a les dotze de la matinada de diumenge tot i els visibles problemes que va patir durant una jornada electoral en la que no se li va expedir cap tipus de dispensa per evitar haver d’estar tantes hores asseguda per haver estat elegida per formar part de la mesa electoral. En declaracions a aquest setmanari, l’afectada va manifestar que va sentir-se “menyspreada” en una jornada que va qualificar de “surrealista” i en la que les seves llàgrimes expressaren la “impotència” que va sentir en la que fins i tot va ser víctima d’un atac d’ansietat.

I és que fins i tot es va sentir “maltractada” a l’hora de menjar. L’Ajuntament li va facilitar panets per dinar, però que contenien cuixot salat i formatge, dos aliments que les embarassades tenen prohibit consumir mentre esperen donar a llum. Una situació que va ser “totalment incomprensible” per l’afectada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a