Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   21:07
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
L'incendi va cremar onze motocicletes i un cotxe.
02/06/2023 | 11:15
Demanen 4 anys per l'incendi
SaVeu

La Fiscalia sol·licita una condemna de quatre anys de presó per a un jove acusat de provocar un incendi que va destruir onze motos i un cotxe a Sóller. El foc, declarat de matinada en ple confinament dur per la pandèmia, va causar a més quantiosos danys a l’edifici de Ses Escolàpies. El ministeri públic li imputa un delicte de danys per incendi i, a més a més de la condemna de presó, reclama una multa de 5.400 euros i indemnitzacions d’entre 390 i 1.050 per als perjudicats.

Dimecres es va celebrar una vista prèvia del judici, en la que les parts no varen arribar a un acord de conformitat. El magistrat va assenyalar la vista oral per al proper mes de setembre.

Els fets varen tenir lloc devers les quatre de la matinada del 7 d’abril del 2020, amb l’estat d’alarma pel coronavirus en la fase més restrictiva. Els veïnats del carrer Bisbe Colom varen descobrir que s’havia declarat un incendi a l’aparcament de motocicletes. Una desena de vehicles estaven sent devorats per les flames i el foc va acabar colant-se per la finestra de l’edifici de Ses Escolàpies, cosa que va provocar danys en un ordinador i un aparell d’aire condicionat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a