Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   21:08
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Les multes s'iniciaren durant les passades festes de la Fira.
03/06/2023 | 07:16
600 euros per tirar petards durant la Fira
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller ha imposat aquests dies les primeres sancions administratives contra les persones que varen ser enxampades amollant coets durant la fira, una pràctica que va ser taxativament prohibida per les Cases de la Vila durant la Fira.

A través de les respectives resolucions, el municipi ha imposat fins ara tres multes que cada una d’elles pot apujar a un import de 600 euros, per haver detonat petards fora dels llocs habilitats. Es tracta d’una sanció lleu recollida a l’ordenança que regula la contaminació acústica de Sóller. Les sancions responen a les actes obertes per agents de la Policia durant les passades fires.

A través d’un ban de batlia, l’Ajuntament va prohibir l’ús de petards durant les festes, només autoritzant-los en el context del Firó i sempre dins els recintes on es varen dur a terme els simulacres de les batalles.

Malgrat la prohibició expressa, molts ciutadans, en especial menors d’edat, varen fer ús dels petards durant les festes, un fet que va suscitar les lògiques queixes de molts veïnats. Especialment entre titulars de cans, degut als problemes que generen a aquests animals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a