Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:27
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
La presentació de la cursa.
05/06/2023 | 10:47
Presentada la cursa Camí de Ferro
SaVeu

La via del Tren de Sóller es convertirà de nou el dissabte 24 de juny en l'escenari d'una nova edició de la cursa Camí de Ferro. Avui dilluns, l'estació del Ferrocarril ha acollit l'acte de presentació de l'edició d'enguany amb la presència de l'equip organitzador, diversos patrocinadors i representants municipals.

La prova mantendrà els tres formats habituals. D'una banda, una cursa de 27 quilòmetres entre Palma i Sóller, i una de 13 entre Bunyola i l'estació sollerica. I, per altra banda, una marxa senderista en el traçat de 13 quilòmetres comprès entre Bunyola i Sóller. Les curses competitives començaran a les 20 hores, mentre que la sortida de la marxa senderista es donarà a les 20:15 hores.

Les inscripcions per participar a les tres modalitats continuen obertes, tal i com s'ha assegurat des de l'organització. A hores d'ara, hi ha un total de 550 participants que l'han formalitzada, i s'espera que durant les tres setmanes que manquen s'arribi als 650 participants.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del batle de Sóller, Carles Simarro, el regidor d'Esports, Miquel Nadal, el president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol, i representants d'U Energia.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a