La celebració de la victòria sollerica a Son Angelats.
12/02/2024 | 12:54
El CVS U Energia es col·loca segon
SaVeu

El primer equip femení del Club Vòlei Sóller rebia dissabte al segon classificat de la Superlliga 2, el CV Melilla. I ho feia a només 1 punt del combinat rival, amb la possibilitat de superar-lo amb una victòria. La gesta era de màxima exigència per al combinat solleric. No obstant això, el CVS U Energia va fer valer la seva condició de local per imposar-se de manera contundent al seu adversari.

Les de la Vall sortiren a la pista amb un ritme predominant. I, d'aquesta manera, tancaren el primer set amb un sòlid 25-17 a favor seu. Ja al segon parcial, la resposta visitant va equilibrar les forces sobre el terreny de joc. Però l'encert solleric en els moments determinants els atorgà el segon set per un ajustat 27-25. Al darrer tram de partit, en canvi, el combinat local imposà el seu estil de joc i firmà un 25-14 per culminar el partit amb un 3-0.

Amb aquest resultat, el CVS U Energia escala fins a la segona posició del campionat. I, amb un total de 34 punts en 15 partits, se situen en la zona de fase d'ascens.