Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:46
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Entrevista
30/12/2022 | 11:45
Dani Vaquer:
“La situació de l’equip és totalment reversible”
Joan Vicens

Dimarts a la nit va dirigir el seu primer entrenament al capdavant del C.F. Sóller. La continuïtat de l’equip a Tercera Divisió és el principal objectiu que s’ha marcat Dani Vaquer en aquesta etapa com a nou entrenador del club solleric.

Pregunta.- Què el va dur a acceptar l’oferta del C.F. Sóller?
Resposta.- Sobretot el repte de poder entrenar a Tercera Divisió, que sempre és atractiu per a qualsevol entrenador. També la motivació que et dona dirigir un equip amb la història que té el Sóller. I sobretot, per estar dins el grup dels setze entrenadors que competeixen a Tercera Divisió, que per tots els entrenadors d’aquí estar dins aquest grup d’elegits és il.lusionant.

P.- Com serà el C.F. Sóller de Dani Vaquer?
R.- Intentarem que sigui un Sóller com ha estat tota la vida. Un equip molt fort i molt sòlid com a local a Can Maiol, on l’afició és de les millors que hi ha dins Tercera. I després, el futbol ens posarà al nostre lloc. El futbol serà com els jugadors vulguin que sigui. Els entrenadors podem donar uns models, però són els futbolistes els que el desenvolupen. Des del cos tècnic intentarem treure el màxim rendiment als jugadors i amagar al màxim els seus defectes.

P.- Coneix la plantilla?
R.- Sí, perquè a pesar que aquesta temporada no he començat a treballar amb cap equip, he seguit molt la Tercera Divisió i també la Regional Preferent. Tenc molts de contactes tant amb entrenadors com amb jugadors que em permeten estar al dia.

P.- Que creu que fa falta per completar-la?
R.- Aquí es tracta de treballar en grup. No vull especificar clarament què fa falta. Està clar que és un equip que està en una situació complicada, però és totalment reversible perquè encara tenim per davant tota la segona volta i un partit de la primera.

P.- Precisament, creu que encara hi ha opcions de continuar a Tercera Divisió?
R.- Sense cap dubte hi ha opcions. El que hem de fer és canviar la mala dinàmica que estam travessant. I és complicat perquè jo també m’hi he trobat com a entrenador i les dinàmiques negatives són molt males de capgirar. Però amb il.lusió i ganes, i amb l’empenta del club, del cos tècnic, dels jugadors i també del poble, entre tots ho aconseguirem. N’estic plenament convençut.
P.- Quina serà la clau de la salvació?
R.- Crec que fer-nos molt forts com a locals és una de les claus, perquè després a fora casa aquest equip ha demostrat que sap puntuar i treure resultats positius. Però bé, així i tot, la clau de la salvació seran els partits que jugarem com a locals a Can Maiol. Després, si anam canviant la dinàmica que tenim, recuperam l’autoestima i anam traient resultats, segur que a fora de casa serem capaços també de sumar punts.

P.- Com veu el calendari més imminent?
R.- No vull entrar dins tòpics perquè tanmateix hem de jugar contra tots. El calendari es va sortejar per agost i és el que és. El proper rival és el Constància i és el partit on hem de focalitzar i centrar la nostra atenció. La resta ens agafa enfora.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a