Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 d'abril de 2024   |   00:35
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Opinió
16/09/2016 | 08:34
La postura dels pescadors sobre la Reserva Marina
Confraria de pescadors de Sant Pere

Des de la Confraria de Pescadors de Sóller volem manifestar la total sorpresa i disgust a la resposta donada per part de l’oposició de l'Ajuntament de Sóller el passat dimarts sobre la moció sobre la reserva marina de la Serra de Tramuntana "Per S'Illeta Reserva Natural".

El PP, quan sap de sobres del que es tracta i havent recolzat anteriorment propostes s’absté, Guanyem demostrant inexperiència i por, i el PI aparentment no sap que a Sóller hi toca la mar. No només volem fer una crítica a l'oposició, sinó també al Govern per no obrir un debat amigable i cercar un consens.

Els pescadors veim com es perd l'oportunitat de defensar el medi ambient, ja que usuaris d’embarcacions recreatives i professionals veuen com de cada any està més contaminat, desapareixen espècies de peixos i es massifica la mar. Un indret on precisament per no haver-hi cap reserva en tota la costa nord (un total de 5 lluny de la Serra) i no haver vigilància a les embarcacions de fora de Sóller i estrangeres pesquen i destrossen la posidònia sense control. El que fa un gran mal tant a l'economia i al producte local parlant de tant de pesca com de turisme. Un lloc idíl.lic on de cada cop es perd més la seva essència.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a