Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 21 de març de 2019   |   09:17
 
Enquesta  
S’ha de convertir el camp Infante Lois en aparcament provisional durant la temporada alta?


No
 
Un control de la Policia Local a la rotonda de Can Repic.
06/07/2018 | 08:40
Una dotzena de multes per consum de drogues
SaVeu

El govern municipal s’ha emparat en la Llei de Seguretat Ciutadana i, d’una tacada, ha imposat una dotzena de multes contra consumidors d’estupefaents que varen ser exampats per agents de la Policia drogant-se a la via pública.

A través dels respectius decrets de batlia, el municipi imposa sanció tipificada com a greu a dotze persones, les quals tenen un termini de quinze dies per abonar els 601 euros que els reclama l’Ajuntament en virtut del que estableix la norma coneguda com Llei Mordassa.

Falta al respecte

Però les multes per consumir droga a la via pública no són les úniques aprovades aquests dies. Altres dos ciutadans també hauran de pagar 601 euros per desobediència o resistència lleu a l’autoritat. Un altre haurà de pagar 400 euros per una falta de respecte cap als membres de les forces i cossos de seguretat de l’Estat en exercici de les seves funcions. Totes les sancions ara imposades corresponen a fets produïts entre l’agost de 2017 i el maig d’enguany.

Després d’anys de tenir-les bloquejades i de reiterades queixes de la Policia, l’Ajuntament ha posat en marxa el procediment per multar els preceptes recollits en la Llei de Seguretat Ciutadana que fins ara quedaven impunes a Sóller. Per això la Vila ha habilitat dos funcionaris que fan aquesta funció.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a