Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de juny de 2019   |   08:52
 
Enquesta  
Creus que el regidor de Ciutadans ha de comptar amb una assessora a sou de l’Ajuntament?


No
 
Una de les marquesines, a Bunyola
08/10/2018 | 15:52
Bunyola s'avança a Sóller i estrena marquesines

El Consorci de Transports de Mallorca (CTM) ha dotat Bunyola de dues noves marquesines on els passatgers del servei de transport públic s’hi poden resguardar mentre esperen l’arribada de l’autobús de línia. D'aquesta manera Bunyola s'avança a Sóller, que està a l'espera de rebre marquesines per a les diferents parades que tenen els busos de línia al llarg del seu recorregut per la vall.

Les marquesines tenen una estructura metàl.lica a la qual hi predominen els colors gris i vermell. El CTM ha instal.lat les primeres marquesines de Bunyola a les parades del Garrigó i la situada al Pla de Sa Coma, a la carretera entre la rotonda de la carretera de Sóller i la carretera de Santa Maria.

La instal.lació d’aquestes dues marquesines forma part d’un pla de modernització de les parades de bus que promou el CTM, mitjançant el qual es té previst renovar les aturades del bus de línia a diversos municipis de l’arxipèlag, entre els quals hi haurà Sóller. La reivindicació de marquesines ha estat especialment notòria al Port.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a