Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 2 de desembre de 2020   |   16:39
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Els primers viatgers del tren, avui dematí
04/02/2019 | 15:55
El tren arranca la temporada turística
saveu.cat

Sóller ha iniciat avui la temporada turística de 2019. Ho ha fet amb la inauguració dels serveis de trens després d'una aturada de dos mesos i amb l'obertura dels primers hotels del Port que ja acullen els primers turistes de la campanya que practiquen el senderisme per les muntanyes de la vall.

Després de dos mesos d'obres en diversos punts de la seva via, a les 11:30 hores d'avui dematí ha arribat a l'estació de Sóller el primer tren turístic de la temporada, a bord del qual viatjaven uns 300 passatgers. Amb l'arribada d'aquest tren es normalitzen els serveis ferroviaris entre Sóller i Palma, que es varen suspendre el desembre passat per dur a terme obres de renovació de la infraestructura al viaducte dels "Cinc Ponts" i al túnel major.

La posada en marxa del tren simbolitza, a més, el tret de sortida de la campanya turística a Sóller. Des de la setmana passada estan obrint als seus hostes els hotels del Port i per a finals de febrer ja ho haurà fet el 90% dels establiments que integren l'oferta turística del municipi.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a