Divendres, 26 d'abril de 2024   |   08:51

Celebrant el gol del C.F. Sóller. (Foto: S.D. Formentera).
17/02/2020 | 09:33
Un punt a Formentera
SaVeu

El Sóller va estar a punt de sumar els tres punts en el partit disputat ahir migdia a Formentera. L'equip de la vall va aconseguir empatar en el terreny de joc d'un dels aspirants a l'ascens a la Segona Divisió B.

Els sollerics s'avançaren a la primera part amb un gol de Marc Esteve. El 0-1 es va mantenir en el marcador durant tot el primer temps i fins ben entrada la segona part. Els locals només varen poder aconseguir el gol de l'empat quan el Sóller es va quedar amb deu jugadors per l'expulsió de Marcos Fernández.

D'aquesta manera, el Sóller va trencar amb la ratxa de tres victòries consecutives dels pitiüsos, i també encadenaren la tercera jornada consecutiva sumant punts. A hores d'ara, l'equip és el dotzè classificat amb 27 punts. Diumenge, arriba el Portmany a Can Maiol.

Arenal 4 - Port de Sóller 0

En canvi, el Port de Sóller no va poder sumar en la visita que va retre a l'Arenal. L'equip de la vall va caure golejat per un resultat de 4-0 i veu com ara la salvació es situa a quatre punts.

El proper diumenge arribarà el Campanet al Camp den Maiol.