Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 4 de juliol de 2020   |   05:20
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Fent mamballetes des d'una balconada de Sóller.
27/03/2020 | 09:20
Les mamballetes, la festa de cada vespre
SaVeu

Aquests dies de confinament Sóller ha demostrat la seva faceta més humana i solidària amb tots aquells que segueixen treballant als hospitals per atendre les víctimes del coronavirus i els serveis públics com els cossos policials. Cada vespre a les 20 hores les mamballetes agafen el protagonisme a bona part de Sóller.

A molts racons de Sóller es repeteix la mateixa estampa: nins i grans guaiten al balcó per aplaudir i posar en valor la feina de tots els sanitaris que aquests dies treballen a escarada per atendre als hospitals totes les persones afligides pel coronavirus. La festa s’acompanya amb música a altres tants llocs de la ciutat, fins i tot la cançó del Firó també s’ha pogut escoltar en aquest moment diari d’homenatge al personal sanitari. Aprofitant aquestes mostres de suport, patrulles policials, bombers i sanitaris han fet algunes desfilades, com la que realitzaren el passat cap de setmana al carreró del Figa on es varen endur un bany de multituds amb gent que els ovacionava des de les finestres de ca seva.

Les mostres de solidaritat també es veuen a moltes finestres i balcols de Sóller en forma de pancarta i una frase que ha creuat fronteres: “Tot anirà bé”. L’arc de Sant Martí de colors i aquesta frase plasmada per molts infants confinats embelleixen les vies públiques de Sóller en uns moments tan complicats com els actuals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a