Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 19 de juny de 2021   |   05:28
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
El carrer de Sa Mar serà un dels afectats.
09/01/2021 | 07:10
Carrers a un màxim de 20 per hora
SaVeu

Des de l’1 de gener els conductors han de circular amb més compte després de l’entrada en vigor del nou Reglament General de Circulació que introdueix canvis en la regulació del trànsit urbà. En el cas de Sóller, les mesures restrictives afecten als carrers que disposen de plataforma única de calçada i vorera, on la velocitat màxima permesa no podrà superar els 20 quilòmetres per hora.

La mesura ara en vigor afecta a carrers com el de Sa Lluna, el tram estret de Sant Jaume o el del carrer de Sa Mar (llambordat), ja que les aceres estan integrades en el ferm. Properament també passaran a tenir la mateixa velocitat màxima els carrers de Bauzà i Rectoria, on el municipi està duent a terme una actuació amb la qual es crea una plataforma única de circulació per a vianants i vehicles.

A la resta del terme municipal la velocitat màxima seguirà sent de 30 quilòmetres per hora, tal i com recull l’ordenança municipal de circulació. La regulació ara en vigor estableix la prohibició que els patinets elèctrics circulin per voreres i per zones vianants, per vies interurbanes. Hauran de circular com la resta de vehicles.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a