Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:10
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
El passeig Es Través del Port de Sóller.
29/10/2021 | 10:55
Diversos hotels allargaran la temporada fins final de novembre
SaVeu

La campanya turística d’enguany s’allarga. I més del que havien vaticinat els propis hotelers durant la primavera passada. Tant és així que el bon ritme en la contractació de reserves farà que diversos establiments allarguin la temporada fins pràcticament finals del mes de novembre.

Segons han explicat fonts del sector hoteler, almenys quatre establiments romandran en actiu finals del proper mes. Són els hotels Marina, Los Geranios, Esplèndido i Miramar. Altres establiments, com és el cas de l’Hotel Es Port, preveuen mantenir-se oberts fins a mitjans de novembre tot i que les dates definitives podrien variar en funció del fluxe de reserves. La resta d’establiments anirà tancant les seves portes en el decurs dels propers dies d’acord amb les previsions que manejava la patronal hotelera.

Al final, la majoria d’establiments tancarà havent tengut “una bona temporada, millor del que ens esperàvem en el mes d’abril”, tal i com va assenyalar el president de la patronal, Lluís Rullan, en unes declaracions efectuades en aquest setmanari. El fet que s’allargui l’obertura dels establiments més enllà de mitjans de novembre (com hagués estat habitual en un any normal) dóna ales a un sector que ha sofert en primera persona la crisi sanitària de la covid.

El sector turístic ha viscut un any d’infart fruit de la incidència del coronavirus i les restriccions que han anat posant i llevant els països emissors de turistes d’acord amb l’evolució de la pandèmia. Ara fa tot just fa mig any el sector arrancava la temporada carregat d’incertesa. Els hotels de Sóller varen ser els primers en tenir tota la planta oberta a finals de la primavera tot i que la preocupació regnava entre els seus responsables.

No obstant això, el bon comportament del turisme familiar, enguany més joves i que ha fet estades més curtes, ha propiciat una evolució positiva que ha permès la recuperació de l’activitat hotelera similar a la que hi havia abans de la pandèmia. La incertesa torna a marcar l’inici de la temporada, que s’entreveu a partir de febrer.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a