Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 d'abril de 2024   |   00:34
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una vista general de la Plaça
17/05/2022 | 15:32
Cinta per delimitar les terrasses
saveu.cat

Operaris municipals procediran a partir de demà a delimitar totes les terrasses concedides per l'Ajuntament en el terme municipal. Per dur-ho a terme, es col.locarà una cinta enganxada al paviment que servirà per delimitar el perímetre de l'espai concedit als establiments que disposen d'ocupació de via pública.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament posa en marxa una campanya per "posar ordre" a les terrasses, de les que el regidor Jaume Bestard, va arribar a qualificar com a "ciutat sense llei" degut al descontrol existent que ha donat peu a ocupacions superiors a les concedides amb les conseqüents protestes de la resta d'usuaris.

La delimitació de les terrasses es complementarà amb altres mesures, com ara el seu control que quedarà en mans de la Policia Local. A més de fer complir amb l'espai concedit i el nombre màxim de taules i cadires permeses a cada concessionari, els agents corroboraran que els adjudicataris compleixen amb la normativa. Entre d'altres, l'obligació d'exhibir en un lloc visible del seu establiment el decret de concessió i un plànol oficial amb la superfície ocupada per la terrassa i el nombre màxim d'elements que hi pot haver al seu interior, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a