Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 22 de maig de 2024   |   01:40
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
El repetidor instal.lat a Sa Capelleta
18/05/2022 | 15:59
La loteria de mirar la tele
saveu.cat

Molts veïnats de Sóller tenen problemes per a la recepció dels canals de televisió que emeten per la Televisió Digital Terrestre (TDT) per les “constants” avaries que afecten l’emissor instal·lat a Sa Capelleta.

Els problemes de recepció afecten els habitatges que estan situats a la part alta del nucli urbà que, per orografia del terreny, no poden tenir orientades les antenes cap al centre d’emissió situat a la Serra d’Alfàbia. Per a la recepció correcta dels canals de la TDT hi ha un centre emissor als voltants de l’oratori de Santa Maria de l’Olivar, més conegut com Sa Capelleta, que dóna servei a la població que no pot captar el senyal de televisió d’Alfàbia.

Veïnats de Sóller han expressat el seu malestar per les “contínues avaries” que deixen sense poder accedir a la televisió convencional una part important de la població de Sóller. Segons han explicat, aquestes avaries es produeixen “cada vegada que plou o s’aixeca vent”, cosa que els deixa fora de tota possibilitat de poder seguir les emissions dels diferents canals de televisió que emeten per la TDT. En opinió d’alguns afectats “aquesta situació és tercermundista i és penós que encara passi en ple segle XXI”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a