Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 2 de desembre de 2023   |   12:36
 
Enquesta  
Estàs d’acord que l’Ajuntament instal·li càmeres de videovigilància per evitar l’abocament de residus a la via pública?


No
 
Operaris treballant en la reparació de les goteres.
24/02/2023 | 09:52
Sa Capelleta vella, reparada
SaVeu

La petita ermita dedicada a la Mare de Déu de Lourdes s’ha sotmès aquests dies a obres de rehabilitació amb la finalitat d’acabar amb les goteres que afectaven aquest edifici englobat dins l’estil modernista que podrien causar danys estructurals a l’edifici.

Els treballs consisteixen en refer la coberta de la petita capella, que està situada en el recinte del monestir de Sa Capetelleta. L’actuació, que té un pressupost que ronda els 26.000 euros, preveu acabar amb les filtracions d’aigua i evitar que la construcció es pugui fer malbé com a conseqüència del pas del temps.

La petita capella, dedicada a la Mare de Déu de Lourdes, va ser construïda entre els anys 1915 i 1917 a partir de les aportacions de particulars i per la donació del terreny on està ubicada. El seu interior simula la gruta on va aparèixer la Mare de Déu de Lourdes a Santa Bernadeta.

El conjunt es defineix d’estil modernista i no es descarten influències de l’arquitecte Josep Rubió Bellver, promotor de les obres modernistes que actualment guareixen el centre de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a