Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 19 de març de 2019   |   22:04
 
Enquesta  
S’ha de convertir el camp Infante Lois en aparcament provisional durant la temporada alta?


No
 
L'aparcament construït al costat de l'escola de Ca les Ànimes.
11/05/2018 | 09:22
El Govern reclama un milió per les obres de Ca les Ànimes
SaVeu

Conflicte entre l’Ajuntament de Sóller i la Conselleria d’Educació. L’administració autonòmica reclama a la local un milió d’euros en concepte de treballs extra que va executar durant la construcció de l’aparcament subterrani de Ca les Ànimes. La creació d’aquest pàrquing es va emmarcar en la construcció del col.legi públic del Fossaret.

La regidora d’Educació, Maria Cruz Enseñat (PSOE), ha reconegut que l’Ajuntament té damunt la taula la petició que li ha fet arribar la Conselleria d’Educació. Enseñat es mostra preocupada per la quantia de la petició “ja que és un import molt elevat que no podem pagar”. La regidora ha narrat que aquest import és fruit d’alguns canvis que es varen introduir durant l’execució del projecte de l’aparcament que hi ha davall l’escola. Els canvis suposaren un increment de costs que Sóller 2010, filial de l’Ajuntament i promotora del pàrquing, mai no va arribar a liquidar amb Educació. Aquesta darrera administració va ser l’encarregada de construir l’aparcament i l’escola que hi ha al damunt.

Negociació

L’Ajuntament ha obert una doble línia de negociació amb Educació. L’ideal per Enseñat és que “el Govern ens condonàs el deute”, tot i que admet que aquest extrem serà difícil d’aconseguir. A la vegada, si finalment l’opció de perdonar el deute no prospera, l’Ajuntament podria ver-se en la tesitura d’haver de realitzar un pagament a terminis fins a saldar el deute. Per això, representants municipals intenten negociar una rebaixa, segons ha reconegut la regidora d’Educació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a