Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 28 de juliol de 2021   |   22:00
 
Enquesta  
És ara el moment adient per celebrar les revetlles a la Plaça que no es pogueren fer per la Fira?


No
 
La infrastructura ja està preparada a l'estació.
02/02/2019 | 08:55
Dilluns es restableix el servei de tren
SaVeu

El fluxe de turistes a la vall començarà a remuntar a partir de dilluns, quan es reactivin les connexions ferroviàries entre Sólleri Palma. El Ferrocarril de Sóller reprèn a partir d’aquest dia els serveis que va suspendre a principis de desembre amb motiu de les obres de renovació de diversos trams de la via fèrria.

Precisament aquests últims dies, diversos combois han realitzat viatges de prova pels trams on la via ha estat renovada. Un dels punts on es va realitzar una important millora és el viaducte dels Cinc Ponts, on s’hi va bastir una solera de formigó armat per reforçar la seva estructura. A l’interior del túnel major, el que travessa la Serra d’Alfàbia, s’ha susbtituït un tram de 300 metres linials de via convencional per una de raïls encastats, la denominada “via en placa”, que també ha permès desviar l’aigua de les filtracions de la bòveda que fins ara afectava la via.

Els resultats de les proves practicades a la via amb el pas de diversos conbois han donat resultats positius, segons han informat fonts de la companyia.

El tren haurà estat fora de servei dos mesos, temps durant el qual s’han fet altres actuacions de manteniment a la via fèrria i el material mòbil, per tal que estiguin en òptimes condicions de funcionament a partir d’ara.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a