Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 9 de desembre de 2019   |   12:27
 
Enquesta  
Creus que la Fàbrica Nova s’acabarà tudant del tot abans que l’administració en faci ús?


No
 
L'estat actual que presenten les obres de la passarel.la.
15/11/2019 | 09:07
El pont aturat per un pal de Telefònica
SaVeu

Un pal del servei telèfonic s’interposa en l’execució i, especialment, en la finalització de les obres de construcció de la passarel.la peatonal que unirà l’avinguda d’Astúries amb el camí de Sa Figuera.

L’Ajuntament no ha aconseguit que Telefònica retiri el pal de fusta que, fins que no el llevi, ocuparà una part de la passarel.la.

Fonts municipals han assenyalat que els treballs de construcció s’han vist retardats per la impossibilitat de retirar un pal telefònic que es situa en un dels extrems de la passarel.la. Davant aquesta circumstància, la construcció continuarà i es deixarà la torreta fins que Telefònica la retiri d’aquest punt, cosa que ha suscitat malestar dins les Cases de la Vila. Dels dels serveis tècnics han assenyalat les dificultats que ha tengut l’Ajuntament per contactar amb el departament de Telefònica que s’ocupa de les esteses, intents que fins ara han resultat infructuosos.

Mentre l’Ajuntament intenta que Telefònica despengi el telèfon, els operaris de l’empresa adjudicatària de l’obra han procedit aquests dies a instal.lar les bigues i travessers de ferro que donaran forma a la futura passarel.la. L’obra entra així en la seva fase final després de setmanes d’haver treballat en desviar alguns serveis essencials del subsòl que obstaculitzaven l’avanç dels treballs.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a