Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 d'abril de 2024   |   00:16
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Neu a la carretera del Puig Major. Alberto Darder
27/02/2023 | 08:23
La neu guaita per les muntanyes
saveu.cat

Primer envit del temporal de pluja i vent que afectarà la Serra en els propers dies. Les muntanyes han despertat cobertes amb una fina capa de neu que podria incrementar-se al llarg de les properes hores.

La situació meteorològica adversa derivada de la borrasca Juliette ha fet que s'hagi decretat per avui l'alerta taronja per fred, vent, pluja, temporal a la mar i neu. La cota anirà en descens al llarg del dia d'avui com a conseqüència del progressiu refredament de les temperatures. No es descarta que demà, dia en que l'Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l'alerta vermella per nevades, la neu pugui fer acte de presència maldament sigui de forma testimonial fins al nivell de la mar. Per demà la cota es situa entre els 100 i 200 metres d'altura. Avui ha quallat a partir dels 400 metres.

Com a conseqüència del temporal, el departament de Carreteres del Consell de Mallorca ha tancat les carreteres del Puig Major i Sa Calobra per acumulació de neu.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a